Strict Standards: Redefining already defined constructor for class tx_realurl in /home/overkruiden.nl/public_html/typo3conf/ext/realurl/class.tx_realurl.php on line 182

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/overkruiden.nl/public_html/t3lib/class.t3lib_div.php on line 4109
2009 04 09 Dodelijke kruidendrankje in Indonesië

Nieuwtjes en weetjes over kruiden en specerijen - net even anders...!

Dodelijk kruidendrankje in Indonesië

9 april 2009

Ten minste 21 mensen zijn gestorven na het drinken van een kruidendrankje in Indonesië op het eiland Sumatra. Een kruidendrankje dat juist als medicijn moest dienen bleek helaas fataal.

Opzettelijk of niet?

De politie onderzoekt momenteel of er opzet in het spel is of dat er iets mis is gegaan tijdens de productie, melden de Indonesische media. Men heeft het kruidenmedicijn gebrouwen in de stad Jambi op Sumatra.

Pas op met kruidendrankjes en kruidenmedicijnen

In Aziatische landen zijn kruidendrankjes erg populair. In ons land begint dit ook steeds populairder te worden. Toch blijkt maar weer dat de inhoud van kruidenmedicijnen zeer onbestemd kan zijn. 

Bron: EVMI

Opmerking Overkruiden.nl : Pas dus erg goed op met kruidenmedicijnen en kruidendrankjes. Verzeker jezelf ervan dat wat je koopt van een betrouwbare fabrikant komt en ga niet op internet bij louche handelaren in het wilde weg drankjes kopen. Lees meer over kruiden en hun geneeskrachtige werking op de pagina fytotherapie.