Herfst: de ideale tijd voor een verwarmende cottage pie – maar dan net even anders! Dit recept leent zich heel goed voor het opmaken van restjes (groenten), zoals het oorspronkelijk ook is ontstaan.
Lees verder Recept: cottage pie met bloemkoolpuree
Tagarchief: Kaneel
Recept: runderstoofvlees met witte wijn, tomaten, bouillon, wortel, ui en selderij
Fijn weer een stoofpotje gemaakt van rundvlees. Dit keer gestoofd in witte wijn, tomaten en bouillon, met wortel, ui en selderij. Verder op smaak gebracht met kaneel, laurier en rozemarijn. Heel gezond én lekker! Lees verder Recept: runderstoofvlees met witte wijn, tomaten, bouillon, wortel, ui en selderij
Recept: zoete aardappel uit de oven
Een recept voor zoete aardappel als bijgerecht uit de oven met nootmuskaat, kaneel en geraspte gember. Een gerecht met warme smaken! Ik combineerde dit bijgerecht met een restje stoofvlees uit de vriezer. Dus ja; dit is inderdaad geen lente-gerecht! Bewaar ‘m mooi voor de komende herfst of voor een koude(re), regenachtige lentedag.
Lees verder Recept: zoete aardappel uit de oven
Recept: stoofpeertjes
Een basisrecept voor stoofpeertjes. Een heerlijk bijgerecht voor bijvoorbeeld de feestdagen, maar waarom zou je het eigenlijk niet een keertje buiten de kerst om maken?
Lees verder Recept: stoofpeertjes
Gevulde uien, Italiaans recept
Bij Italiaans denken we al gauw aan pasta’s, lasagne en pizza. De Italiaanse keuken bestaat natuurlijk uit nog veel meer recepten. Wat dacht je van deze overheerlijke gevulde uien?