Kerstboom en kerstballen

Top 10 recepten 2016 in aanloop naar de kerst

Nu de kerstdagen er weer aan komen, zie ik een behoorlijke toename van het websiteverkeer in mijn Google Analytics-statistieken. Ben jij net zo benieuwd als ik wat deze week in aanloop naar kerst de top 10 meest populaire recepten zijn? Ontdek of jouw favoriet er ook tussen staat.

Meest populaire recepten voor Kerst

De top 5

Ik zag het eerdere jaren ook al: het klassieke toetje aardbeienbavarois doet het erg goed en is de nummer 1 deze week. De dillesaus (nummer 2) is een handige koude saus die het goed doet als dipsaus. De ravioli en de runderrollade zijn beide ook populair deze week en zijn beide nieuwe recepten van 2016.

De nummer 6 t/m 10

In de laatste 5 van de top 10 staat een recept met palmkool. Voor mij was dat de eerste keer dat ik palmkool heb gegeten. Erg lekker en een fijne wintergroente! Kastanjepuree is ook weer zo’n klassieker die vooral tijdens de feestdagen populair is. Niet zo vreemd, gelet op de smaak. Het past bijvoorbeeld heel goed bij wildgerechten.

Top 10 recepten van Overkruiden de week voor Kerst 2016
Top 10 van 19 t/m 24 december 2016
Bekijk de top 10

Bekijk elk recept uit de top 10 van de afgelopen week via onderstaande links:

  1. Aardbeienbavarois
  2. Koude dillesaus
  3. Eenvoudige pompoensoep
  4. Runderrollade uit de pan met groentes uit de oven en aardappeltjes
  5. Fenegriekthee met gemberwortel
  6. Roergebakken spinazie
  7. Jambalaya
  8. Zalm met palmkool
  9. Kastanjepuree

Fijne feestdagen

Het is altijd weer leuk om te zien welke recepten veel bekeken worden. Deze dagen besteden we over het algemeen veel aandacht aan lekker koken en eten. Geniet ervan! Ik wens je hele fijne feestdagen en veel kookplezier.

Deel deze pagina:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.