Tagarchief: Rode peper

Rode peper heb ik regelmatig gebruikt in verschillende recepten. Blader hieronder door al deze gerechten waarin deze smaakmaker voorkomt. Lees ook alles over rode peper zelf voor meer achtergrondinformatie.

Verse pasta met courgette, ricotta, basilicum, ui en serranoham

Recept: verse pasta met courgette, ui, ricotta en basilicum

Heerlijk al die courgettes die we dit jaar uit ons eigen tuintje hebben mogen oogsten! Niet zo gek dus dat ik weer een recept post waarin courgette gebruikt wordt. Dit keer een lekkere verse pasta met o.a. ricotta.
Lees verder Recept: verse pasta met courgette, ui, ricotta en basilicum

Jambalaya, cajun rijstschotel (nieuwe versie)

Recept: nieuwe variant Jambalaya rijstschotel

Het oude recept voor Jambalaya had even een opfrisbeurt nodig. Vandaag heb ik een nieuwe variant gemaakt van deze lekkere pittige rijstschotel waar je alle kanten mee uit kunt.

Lees verder Recept: nieuwe variant Jambalaya rijstschotel

Pasta met geroosterde paprika, gehakt, spinazie, geitenkaas

Recept: pasta met gepureerde geroosterde paprika, gehakt en spinazie

Het grote voordeel van dit recept voor pasta met gepureerde geroosterde paprika, gehakt, spinazie en champignons is dat je maar één pan nodig hebt waar je alles in doet. De smaken zijn zacht en sterk tegelijk, mede door de geitenkaas.

Lees verder Recept: pasta met gepureerde geroosterde paprika, gehakt en spinazie