Keukengerei

5 onmisbare keukenhulpjes met humor

Er bestaan allerlei grappige gadgets en mooie hebbedingen voor de keuken. Naast mooi, moeten je hulpmiddelen in de keuken toch eigenlijk vooral functioneel zijn. Ik heb er vijf op de rij gezet die je (bijna) dagelijks gebruikt en die tegelijkertijd voor een glimlach zorgen! Met andere woorden: keukenhulpjes met humor…

1. Knoflookpers om te zoenen

Een lippenstift of toch niet… Zo op het oog lijkt het geen knoflookpers, maar dat is het toch echt! Ondanks de hoge prijs (nu Euro 50,-) een heel bijzondere knoflookroller en -pers om te hebben. Met het rode gedeelte kun je knoflook rollen om het velletje gemakkelijker te pellen en het zwarte deel is de pers zelf.

» Bekijk deze mooie knoflookpers

 

2. Een gezellige multirasp

Deze multirasp maakt de voorbereidingen een stuk gezelliger! Het merk E-My ontwerpt producten met een rebels en speels karakter. De rasp is in verschillende kleuren verkrijgbaar en beschikt drie verschillende bladen en een antikras- en antislip-onderzijde.

» Bekijk de rasp en lees er meer over

Multirasp van het merk E-My

3. Een retro keukenweegschaal

Zeker als je veel bakt, is een keukenweegschaal onmisbaar! Deze van Bestron is er eentje met een knipoog naar het verleden en staat erg leuk in je keuken. En niet geheel onbelangrijk: hij is handig in gebruik.

Bekijk de specificaties van deze weegschaal

Retro keukenweegschaal van Bestron

4. Een vrolijke peper- en zoutmolen

Een zout- en pepermolen gebruik ik vrijwel dagelijks in de keuken. Van dit speelse stippen-ontwerp krijg ik een glimlach op m’n gezicht! Je kunt de grofheid van de molen instellen.

» Meer over deze speelse peper- of zoutmolen

Peper en zoutmolen van AdHoc

5. Een vergiet voor op je hoofd?!

Een leuk cadeau om te geven en te krijgen, dit vergiet in de vorm van een bolhoed! Zo wordt afgieten een stukje leuker. ‘At your service’!

» Meer over dit grappige vergiet

Fleur je keuken op

Deze vijf verschillende keukenhulpjes fleuren je keuken een stukje op. Deze serie bestaat uit handige hulpmiddelen die je dagelijks gebruikt en vooral voor een glimlach zorgen. Zit er iets voor jou tussen?
Deel deze pagina:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.