Tagarchief: Citroen

Een overzicht van alle recepten met citroen. Lees ook meer over citrus als kruid, een veelgebruikte smaakmaker in de keuken.

gemakkelijke pasta met kipdijflet en een romige kaassaus

Recept: pasta met o.a. kipdijfilet, geroosterde tomaten en een romige kaassaus

Niet moeilijk, maar wel lekker door de pure smaken! Een snelle pasta waar je weinig voor hoeft te doen. Het sausje is het enige dat wat meer werk is, maar je hoeft niet zoveel te snijden – wat mooi tijd scheelt.

Lees verder Recept: pasta met o.a. kipdijfilet, geroosterde tomaten en een romige kaassaus

Pasta met spinazie, spekjes en geroosterde tomaatjes

Recept: pasta met spekjes, spinazie, cherrytomaatjes en een friszure saus

Een recept voor verse pasta met o.a. spekreepjes en een pittige frisse saus die er perfect bij paste als tegenhanger van de tomaten en spinazie. Je kunt natuurlijk ook gewoon pasta uit de winkel gebruiken, als je wat minder tijd hebt.
Lees verder Recept: pasta met spekjes, spinazie, cherrytomaatjes en een friszure saus

Pangagius visfilet pakketje met venkel uit de oven met boerenkool, venkel, prei en aardappeltjes

Recept: pangasiusfilet uit de oven met boerenkool, venkel en prei

Boerenkool is de laatste jaren steeds populairder geworden omdat het als één van de “nieuwe” superfoods beschouwd wordt. Ik vind het gewoon lekker en leuk dat het veel breder in te zetten is dan alleen in stamppot. In dit recept combineer je het met andere groentes (venkel, kikkererwten en prei) en vis (pangasiusfilet) uit de oven. Serveer met gebakken of gekookte aardappeltjes.

Lees verder Recept: pangasiusfilet uit de oven met boerenkool, venkel en prei