Tagarchief: Kerrie

Hier vind je alle recepten met kerrie (de kruidenmix) van Overkruiden.nl! Wil je meer weten over deze kruiden zelf en de samenstelling ervan? Lees dan meer over kerrie.

Curry met zalm in kokos-bouillon, met zoete aardappel, wortel en erwten

Recept: curry met zalm, zoete aardappel, wortel en doperwtjes

Deze curry met zalm en zoete aardappel zit boordevol smaak en was erg geslaagd! Een fijne – relatief lichte – maaltijd na de overdaad van de afgelopen kerstdagen.
Lees verder Recept: curry met zalm, zoete aardappel, wortel en doperwtjes

Ovenschotel met broccoli, aardappel, lente-ui, gebakken spekjes en een sausje

Recept: ovenschotel met aardappel, gebakken spekjes, broccoli, lente-ui en een witte saus

Deze ovenschotel met aardappelen, gebakken spekjes, broccoli en lente-ui is niet moeilijk om te maken, maar erg lekker! Handig als je niet te zwaar wilt tafelen en je kunt er zoveel groentes in doen als je wilt. Je maakt hem vegetarisch door de spekjes weg te laten en iets meer aardappel toe te voegen. Lees verder Recept: ovenschotel met aardappel, gebakken spekjes, broccoli, lente-ui en een witte saus

Aziatisch gekruid stoofpotje met wortel, aardappel en kokosmelk

Recept: Aziatisch stoofvlees met kokosmelk, wortel, ui en aardappel

Een recept voor een stoofpotje met een Aziatisch tintje. Het rundvlees stoof je in kokosmelk met veel kruiden, wat een heerlijk diepe en warme smaak geeft. En het ziet er misschien niet zo aantrekkelijk uit op de foto (de kerrie geeft er een kleurtje aan…), het smaakt en ruikt heel lekker.

Lees verder Recept: Aziatisch stoofvlees met kokosmelk, wortel, ui en aardappel