Een eenvoudige stamppot van wortelpeterselie, aardappel en andijvie, met geroosterde tomaatjes voor extra smaak en vitamientjes.
Lees verder Recept: stamppot wortelpeterselie, aardappel en andijvie

Een eenvoudige stamppot van wortelpeterselie, aardappel en andijvie, met geroosterde tomaatjes voor extra smaak en vitamientjes.
Lees verder Recept: stamppot wortelpeterselie, aardappel en andijvie
Deze curry met zalm en zoete aardappel zit boordevol smaak en was erg geslaagd! Een fijne – relatief lichte – maaltijd na de overdaad van de afgelopen kerstdagen.
Lees verder Recept: curry met zalm, zoete aardappel, wortel en doperwtjes
Deze ovenschotel met aardappelen, gebakken spekjes, broccoli en lente-ui is niet moeilijk om te maken, maar erg lekker! Handig als je niet te zwaar wilt tafelen en je kunt er zoveel groentes in doen als je wilt. Je maakt hem vegetarisch door de spekjes weg te laten en iets meer aardappel toe te voegen. Lees verder Recept: ovenschotel met aardappel, gebakken spekjes, broccoli, lente-ui en een witte saus
Een recept voor een stoofpotje met een Aziatisch tintje. Het rundvlees stoof je in kokosmelk met veel kruiden, wat een heerlijk diepe en warme smaak geeft. En het ziet er misschien niet zo aantrekkelijk uit op de foto (de kerrie geeft er een kleurtje aan…), het smaakt en ruikt heel lekker.
Lees verder Recept: Aziatisch stoofvlees met kokosmelk, wortel, ui en aardappel
Heerlijk veelzijdig en vroeger in Nederland vaak bij gekookte bloemkool geserveerd: kerriesaus. Deze warme saus past bij veel en veel meer. Laat je creativiteit de vrije loop!
Een gezond recept voor visfilet, Aziatisch gekruid. Serveer bijvoorbeeld met gekookte rijst en eventueel nog wat extra gestoomde groentes.