Een heerlijk hartig recept, deze lasagne met bloemkoolsaus, champignons en raapstelen. Zowel vegetarisch als niet-vegetarisch te bereiden.
Lees verder Recept: lasagne met bloemkoolsaus, champignons en raapstelen
Een heerlijk hartig recept, deze lasagne met bloemkoolsaus, champignons en raapstelen. Zowel vegetarisch als niet-vegetarisch te bereiden.
Lees verder Recept: lasagne met bloemkoolsaus, champignons en raapstelenDit recept voor broccoli met kaas en rijst uit de oven is gebaseerd op een Amerikaans recept. Je kunt hem als vegetarisch gerecht eten, of je serveert er een stukje vlees bij.
Lees verder Recept: broccoli met kaas en rijst uit de ovenAls je dit recept maakt, heb je de herfstkleuren en smaken zó op je bord! Makkelijk en snel klaar, helemaal als je voorgesneden pompoenblokjes haalt en een Airfryer hebt. Lees verder Recept: pasta met geroosterde pompoen, gorgonzola en andijvie
Spruitjes zijn in de herfst en winter het allerlekkerst.. Zeker in dit recept met tagliatelle en gebakken spekjes. De spruiten gaan de oven in met balsamicoazijn, olijfolie, honing en knoflook. Dit recept is zonder de spekjes naar een heerlijke vegetarische variant om te toveren!
Lees verder Recept: tagliatelle met spruitjes uit de oven
Een eenvoudige stamppot van wortelpeterselie, aardappel en andijvie, met geroosterde tomaatjes voor extra smaak en vitamientjes.
Lees verder Recept: stamppot wortelpeterselie, aardappel en andijvie
Moeite om lekkere vegetarische gerechten te bedenken? Probeer bijvoorbeeld eens dit recept voor een pasta met boerenkool, geitenkaas en gegrilde pompoen uit de oven. Smaakt natuurlijk het lekkerst als de groentes in het seizoen zijn en dat is pompoen nu in de Halloween-tijd. Enjoy! 🙂
Lees verder Recept: pasta met boerenkool, pompoen en geitenkaas uit de oven
Als je niet van zachtgekookte bloemkool houdt (net als ik), maak dan deze bloemkool uit de oven! Ik kwam dit recept op Pinterest tegen en heb er m’n eigen draai aangegeven door nog wat oregano toe te voegen. Lees verder Recept: bloemkool uit de oven
Deze ovenschotel met aardappelen, gebakken spekjes, broccoli en lente-ui is niet moeilijk om te maken, maar erg lekker! Handig als je niet te zwaar wilt tafelen en je kunt er zoveel groentes in doen als je wilt. Je maakt hem vegetarisch door de spekjes weg te laten en iets meer aardappel toe te voegen. Lees verder Recept: ovenschotel met aardappel, gebakken spekjes, broccoli, lente-ui en een witte saus
Ik maak vaak geroosterde tomaatjes uit de oven, bijvoorbeeld voor door een maaltijdsalade, door de pasta of als smaakmaker in een stamppot. Er zijn allerlei manieren, maar het volgende recept is makkelijk en lekker! Lees verder Recept: geroosterde tomaatjes uit de oven
Heerlijk al die courgettes die we dit jaar uit ons eigen tuintje hebben mogen oogsten! Niet zo gek dus dat ik weer een recept post waarin courgette gebruikt wordt. Dit keer een lekkere verse pasta met o.a. ricotta.
Lees verder Recept: verse pasta met courgette, ui, ricotta en basilicum