Deze witte wijnsaus serveerde ik bij gebakken kipfilet. Je kunt er wat meer wijn in doen als je dat lekker vindt, maar wij vonden hem prima zo. 🙂 Doe gewoon wat jij lekker vindt! Lees verder Recept: romige witte wijnsaus met selderij en ui

Deze witte wijnsaus serveerde ik bij gebakken kipfilet. Je kunt er wat meer wijn in doen als je dat lekker vindt, maar wij vonden hem prima zo. 🙂 Doe gewoon wat jij lekker vindt! Lees verder Recept: romige witte wijnsaus met selderij en ui
Deze koude dillesaus is erg lekker bij vis, maar is ook geschikt als dipsaus voor bepaalde hors d’oevres (hapjes), zoals radijs, komkommer, bospeentjes.
Dit recept voor knoflooksaus kun je voor van alles gebruiken. Als dipsausje bij gezonde en ongezonde snacks, bij een heerlijk broodje vlees en ga zo maar door! Een fijn basisrecept.
Heerlijk veelzijdig en vroeger in Nederland vaak bij gekookte bloemkool geserveerd: kerriesaus. Deze warme saus past bij veel en veel meer. Laat je creativiteit de vrije loop!
Een verrassend lekker sausje – gemakkelijk te maken. Smaakt heerlijk bij pasta.