Bloemkoolsoep is hartstikke gezond en nog lekker ook! Het is de eerste keer dat ik deze soep gemaakt heb en zeker niet de laatste.
Lees verder Recept: bloemkoolsoep met kokosmelk
Bloemkoolsoep is hartstikke gezond en nog lekker ook! Het is de eerste keer dat ik deze soep gemaakt heb en zeker niet de laatste.
Lees verder Recept: bloemkoolsoep met kokosmelkDeze curry met zalm en zoete aardappel zit boordevol smaak en was erg geslaagd! Een fijne – relatief lichte – maaltijd na de overdaad van de afgelopen kerstdagen.
Lees verder Recept: curry met zalm, zoete aardappel, wortel en doperwtjes
Op de marineer-tijd na, is dit Aziatische gerecht – bestaande uit runderreepjes en wokgroentes – zo klaar! Deze marinade is overheerlijk en toen ik het de eerste keer maakte, vonden we dat we eigenlijk ’te weinig sausje’ hadden voor de rijst. Doe gerust wat meer water bij het vlees, als je vlees niet genoeg jus produceert.
Lees verder Recept: Aziatische rundvleesreepjes met gewokte groentes
Bij gehaktballetjes denk je misschien niet gauw aan een Aziatische variant. Deze pikante balletjes zijn een heerlijk alternatief voor de Hollandse en de Italiaanse gehaktballen.
Een lekker barbecuerecept waar je eindeloos met kruiden kunt variëren, maar overdrijf het niet. Probeer de juiste mix te vinden en maak er geen ratjetoe van. Deze saté van gehakt is net even anders! Dit is echt één van onze favorieten.
Deze kipschotel uit de wok is een typisch Indiaas gerecht met een zachte smaak. De crème fraîche is vrij overheersend van smaak, maar de kruiden zorgen weer voor een bepaalde “zachtheid”.
Voor sommigen misschien een “eng” gerecht, maar als je nog nooit kippenlevertjes geprobeerd hebt: echt een keer proberen. Niet iedereen houdt ervan, maar wij zijn fan! Zorg er wel voor dat je de kippenlevertjes goed schoonmaakt.
Lees verder Recept: kippenlevertjes met kruiden en specerijen