Als je dit recept maakt, heb je de herfstkleuren en smaken zó op je bord! Makkelijk en snel klaar, helemaal als je voorgesneden pompoenblokjes haalt en een Airfryer hebt. Lees verder Recept: pasta met geroosterde pompoen, gorgonzola en andijvie

Als je dit recept maakt, heb je de herfstkleuren en smaken zó op je bord! Makkelijk en snel klaar, helemaal als je voorgesneden pompoenblokjes haalt en een Airfryer hebt. Lees verder Recept: pasta met geroosterde pompoen, gorgonzola en andijvie
Boordevol groentes, deze ovenschotel met palmkool en pompoen. Let op dat het een flink bord met eten is. Wil je wat minder? Doe dan 250-300 gram aardappelen voor 2 personen.
Lees verder Recept: ovenschotel met aardappels, palmkool en crème fraîche
Het is al weer eventjes geleden dat ik zelf een quiche heb gemaakt – de hoogste tijd dus! Dit keer eentje met wat restjes champignon en paprika. Verder zijn de hoofdbestanddelen geitenkaas, pompoen en spekjes.
Lees verder Recept: quiche met geitenkaas en pompoen
Moeite om lekkere vegetarische gerechten te bedenken? Probeer bijvoorbeeld eens dit recept voor een pasta met boerenkool, geitenkaas en gegrilde pompoen uit de oven. Smaakt natuurlijk het lekkerst als de groentes in het seizoen zijn en dat is pompoen nu in de Halloween-tijd. Enjoy! 🙂
Lees verder Recept: pasta met boerenkool, pompoen en geitenkaas uit de oven
De aardappelpuree was de hero van het gerecht! Ook de snijbonen zijn net even anders dan de gekookte variant. Je stoomt ze en roerbakt ze vervolgens en brengt ze dan op smaak. Lees verder Recept: aardappelpuree met pastinaak en pompoen, snijbonen en runderworstjes
De inspiratie voor deze hartige taart met andijvie en pompoen heb ik uit de klassieke pompoentaart gehaald. Quiche blijft een favoriet, je kunt er zo heerlijk mee variëren!
Lees verder Recept: hartige taart met gepureerde pompoen, andijvie en spekjes
Herfst: de tijd van stoofpotjes en pompoen is weer aangebroken! Dit recept voor pompoensoep is gezond en past perfect in het seizoen.