Deze pompoensoep maak je zonder room of crème fraîche en is lekker kruidig en pittig van smaak. Lees verder Recept: pompoensoep zonder room

Deze pompoensoep maak je zonder room of crème fraîche en is lekker kruidig en pittig van smaak. Lees verder Recept: pompoensoep zonder room
Stoofvlees is en blijft een lekker herfst- en wintergerecht. Dit keer (1 van mijn favoriete stoofgerechten) gestoofd in bier en bouillon, gekruid met sambal, laurier en kruidnagel. Geserveerd met wortels uit de oven en gebakken aardappelpartjes.
Lees verder Recept: stoofvlees in bier met worteltjes uit de oven en gebakken aardappels
Zelfgemaakte runderbouillon – of in dit geval een groente/runderbouillon – is helemaal niet zo moeilijk! Dit recept voor groentesoep legt het voor je uit… Als je soep uit blik gewend bent, ga je direct het verschil in zout opmerken. Verse bouillon smaakt over het algemeen een stuk minder zout! Voeg bij voorkeur aan het eind wat zout toe naar eigen smaak, als je daar behoefte aan hebt.
Lees verder Recept: groentesoep op basis van zelfgemaakte runderbouillon
Een basisrecept voor runderstoofvlees met pastinaak-wortelpuree en gebakken aardappelen. Weinig calorieën en heel gezond!
Lees verder Recept: runderstoofvlees met pastinaak-wortelpuree en aardappeltjes
Wil jij ook een keer echte Franse uiensoep maken? Dan is dit recept precies wat je zoekt. Een klassiek recept met een kleine twist in de vorm van sambal.
Droom met deze paella weg naar de Spaanse zomerzon… Beleef je zomer opnieuw! Een recept voor echte kruidige Spaanse paella.