Af en toe is gebakken kipfilet uit de pan erg lekker, zolang je het niet te heet en te lang door bakt, want dan wordt ‘ie al gauw droog. Bekijk hoe je het verder slim aan kunt pakken als je kip in de pan wilt bakken. Lees verder Recept: gebakken kipfilet met witte wijnsaus en geroosterde groentes
Tagarchief: Selderij
Recept: romige witte wijnsaus met selderij en ui
Deze witte wijnsaus serveerde ik bij gebakken kipfilet. Je kunt er wat meer wijn in doen als je dat lekker vindt, maar wij vonden hem prima zo. 🙂 Doe gewoon wat jij lekker vindt! Lees verder Recept: romige witte wijnsaus met selderij en ui
Recept: runderstoofvlees met witte wijn, tomaten, bouillon, wortel, ui en selderij
Fijn weer een stoofpotje gemaakt van rundvlees. Dit keer gestoofd in witte wijn, tomaten en bouillon, met wortel, ui en selderij. Verder op smaak gebracht met kaneel, laurier en rozemarijn. Heel gezond én lekker! Lees verder Recept: runderstoofvlees met witte wijn, tomaten, bouillon, wortel, ui en selderij
Recept: erwtensoep
Een typisch Hollands gerecht. Heerlijk tijdens gure dagen. Traditioneel eet men roggebrood bij erwtensoep, maar dan wel belegd met spek. Stevige kost dus, zodat je daarna de schaatsen weer onder kunt binden!
Recept: mosselen in witte wijnsaus
Een klassiek recept voor mosselen à la marinière, in witte wijnsaus bereid.