Een heerlijk hartig recept, deze lasagne met bloemkoolsaus, champignons en raapstelen. Zowel vegetarisch als niet-vegetarisch te bereiden.
Lees verder Recept: lasagne met bloemkoolsaus, champignons en raapstelen
Een heerlijk hartig recept, deze lasagne met bloemkoolsaus, champignons en raapstelen. Zowel vegetarisch als niet-vegetarisch te bereiden.
Lees verder Recept: lasagne met bloemkoolsaus, champignons en raapstelenHerfst: de ideale tijd voor een verwarmende cottage pie – maar dan net even anders! Dit recept leent zich heel goed voor het opmaken van restjes (groenten), zoals het oorspronkelijk ook is ontstaan.
Lees verder Recept: cottage pie met bloemkoolpuree
Een lekkere frisse quiche met prei, savooiekool, gebakken spekjes en crème fraîche, met bovenop tomaat.
Lees verder Recept: quiche met prei, savooiekool, spekjes en tomaat
Een makkelijk en lekker bijgerecht voor de herfst of winter: wortels uit de oven! Het spreekt voor zich dat je ze in andere seizoen ook prima kunt bereiden, alleen matchen ze zo goed met bijvoorbeeld aardappelpuree en stoofvlees, en dat zijn nou eenmaal typische wintergerechten :-).
Lees verder Recept: wortels uit de oven (bijgerecht)
Het is al weer eventjes geleden dat ik zelf een quiche heb gemaakt – de hoogste tijd dus! Dit keer eentje met wat restjes champignon en paprika. Verder zijn de hoofdbestanddelen geitenkaas, pompoen en spekjes.
Lees verder Recept: quiche met geitenkaas en pompoen
Na de regen en de koelte van de afgelopen dagen, vond ik het hoog tijd voor stoofvlees. Dit keer gemaakt met geroosterde paprika, rode ui, rode wijn, sojasaus, knoflook en tijm.
Lees verder Recept: stoofvlees in bouillon en rode wijn, met geroosterde paprika en ui
Als je niet van zachtgekookte bloemkool houdt (net als ik), maak dan deze bloemkool uit de oven! Ik kwam dit recept op Pinterest tegen en heb er m’n eigen draai aangegeven door nog wat oregano toe te voegen. Lees verder Recept: bloemkool uit de oven
De aardappelpuree was de hero van het gerecht! Ook de snijbonen zijn net even anders dan de gekookte variant. Je stoomt ze en roerbakt ze vervolgens en brengt ze dan op smaak. Lees verder Recept: aardappelpuree met pastinaak en pompoen, snijbonen en runderworstjes
Een recept voor een ovenschotel met gekruid gehakt, aardappelpuree en rode kool. Een heerlijk winters gerecht, zo op de valreep van de lente! Lees verder Recept: ovenschotel met rode kool, gehakt en aardappelpuree
Dit recept biedt een geslaagde verhouding tussen pompoen, aardappel en pastinaak voor een lekkere puree. Een handig bijgerecht – vooral geschikt voor de herfst en winter. Lees verder Recept: puree van aardappel, pompoen en pastinaak