Een heerlijk hartig recept, deze lasagne met bloemkoolsaus, champignons en raapstelen. Zowel vegetarisch als niet-vegetarisch te bereiden.
Lees verder Recept: lasagne met bloemkoolsaus, champignons en raapstelen
Een heerlijk hartig recept, deze lasagne met bloemkoolsaus, champignons en raapstelen. Zowel vegetarisch als niet-vegetarisch te bereiden.
Lees verder Recept: lasagne met bloemkoolsaus, champignons en raapstelenEen lekkere nazomer-stamppot met spruitjes, wortel, bosui en geroosterde cherrytomaten (uit eigen tuin).
Lees verder Recept: stamppot spruitjes met wortelDeze ovenschotel met spruitjes, spek ui en een kaassausje is een heerlijk winters recept. Serveer eventueel met gebakken aardappels voor een nog gevarieerdere maaltijd.
Lees verder Recept: spruitjes uit de oven met spek, ui en een kaassausIk kwam erachter dat het de hoogste tijd was voor een lasagne met kip toen ik laatst over de Italiaanse keuken schreef. Ik ben dan ook lekker de keuken ingedoken en heb de sausjes zelfgemaakt voor dit recept. Eet smakelijk!
Lees verder Recept: lasagne met kip en andijvieBloemkoolsoep is hartstikke gezond en nog lekker ook! Het is de eerste keer dat ik deze soep gemaakt heb en zeker niet de laatste.
Lees verder Recept: bloemkoolsoep met kokosmelkDit recept voor broccoli met kaas en rijst uit de oven is gebaseerd op een Amerikaans recept. Je kunt hem als vegetarisch gerecht eten, of je serveert er een stukje vlees bij.
Lees verder Recept: broccoli met kaas en rijst uit de ovenDeze pompoensoep maak je zonder room of crème fraîche en is lekker kruidig en pittig van smaak. Lees verder Recept: pompoensoep zonder room
Brrr… de kou buiten vraagt om stamppot met rookworst! Dit keer geïnspireerd door een restje bloemkool, een mix van gewone en zoete aardappel en andijvie – met een beetje pit!
Lees verder Recept: stamppot met bloemkool, andijvie en zoete aardappel
Een recept voor een ovenschotel met gekruid gehakt, aardappelpuree en rode kool. Een heerlijk winters gerecht, zo op de valreep van de lente! Lees verder Recept: ovenschotel met rode kool, gehakt en aardappelpuree
Eigenlijk wordt deze hartige taart zonder bodem vaak in het buitenland als ontbijt of brunch gegeten. Wij hebben ‘m lekker ’s avonds gegeten! Dit keer een recept voor een bodemloze quiche met andijvie, een paddenstoelen-mix en gebakken spekjes. Lees verder Recept: hartige taart zonder bodem met andijvie