Dit recept voor broccoli maakt het eten van deze groente nog lekkerder dankzij de warmte van de garam masala, de pit van de cayennepeper en het zuur van het citroensap. Lees verder Recept: broccoli met o.a. knoflook, garam masala en cayenne

Dit recept voor broccoli maakt het eten van deze groente nog lekkerder dankzij de warmte van de garam masala, de pit van de cayennepeper en het zuur van het citroensap. Lees verder Recept: broccoli met o.a. knoflook, garam masala en cayenne
Een makkelijk en lekker bijgerecht voor de herfst of winter: wortels uit de oven! Het spreekt voor zich dat je ze in andere seizoen ook prima kunt bereiden, alleen matchen ze zo goed met bijvoorbeeld aardappelpuree en stoofvlees, en dat zijn nou eenmaal typische wintergerechten :-).
Lees verder Recept: wortels uit de oven (bijgerecht)
Deze puree van zoete en gewone aardappel is heerlijk bij bijvoorbeeld stoofvlees. Een lekkere variant op de gewone puree en die met pastinaak en pompoen.
Lees verder Recept: puree van gewone en zoete aardappel
Als je niet van zachtgekookte bloemkool houdt (net als ik), maak dan deze bloemkool uit de oven! Ik kwam dit recept op Pinterest tegen en heb er m’n eigen draai aangegeven door nog wat oregano toe te voegen. Lees verder Recept: bloemkool uit de oven
Gekaramelliseerde uien zijn niet moeilijk te maken. Ze smaken bijvoorbeeld heerlijk in een hartige taart, bij vlees of een stamppot. Lees verder Recept: gekaramelliseerde ui
Ik maak vaak geroosterde tomaatjes uit de oven, bijvoorbeeld voor door een maaltijdsalade, door de pasta of als smaakmaker in een stamppot. Er zijn allerlei manieren, maar het volgende recept is makkelijk en lekker! Lees verder Recept: geroosterde tomaatjes uit de oven
Dit recept biedt een geslaagde verhouding tussen pompoen, aardappel en pastinaak voor een lekkere puree. Een handig bijgerecht – vooral geschikt voor de herfst en winter. Lees verder Recept: puree van aardappel, pompoen en pastinaak
Deze gesnipperde spruitjes zijn een heerlijk alternatief voor gekookte spruitjes. Wel even wat snijdwerk, maar dat is het dubbel en dwars waard. Lees verder Recept: gesnipperde spruitjes met spekreepjes
Zelf verse pasta maken is niet moeilijk. En hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het wordt! In dit blogbericht geef ik je een basisrecept voor zelfgemaakte pasta met eieren, ook wel eierpasta geheten.
Lees verder Zelf verse pasta maken (basisrecept)
Ik heb nu een aantal keren verse aardappelpartjes uit de airfryer gemaakt voor z’n tweetjes en dit recept werkte bij mij tot nu toe het beste. Hierbij het recept voor de partjes. Onderaan deze pagina vind je het overzicht van de recepten waarin ik deze aardappelpartjes bereid hebt (inclusief de bijgerechten en het hoofdgerecht).
Lees verder Recept: aardappelpartjes uit de airfryer