Philips Airfryer

Zo blij met m’n nieuwe aanwinst, de Airfryer!

We hebben sinds kort een Airfryer in huis en ik ben erg blij! Een goede aankoop waarvan we veel plezier (gaan) beleven. En nee… Ik maak geen reclame in opdracht van; ik ben echt enthousiast!

Waarom de Airfryer?

Op zich aten we niet zo vaak gefrituurd eten, dus waarom gingen we dan toch overstag en hebben we de Airfryer in huis gehaald? Allereerst is de oven in onze huidige keuken niet zo groot. Het is een combi-oven, die prima werkt, maar waar niet zoveel (tegelijkertijd) in kan. Vis en groentes tegelijk bakken in de oven gaat bijvoorbeeld al niet zo gemakkelijk. De friteuse hebben we al lang geleden de deur uit gedaan vanwege het onderhoud en het feit dat we een cafetaria 4 deuren verderop hebben.

Toen de Airfryer weer eens in de aanbieding kwam werd ik toch weer getriggerd. Is het eigenlijk ook iets voor ons of is het iets wat we een paar keer gebruiken en daarna nooit weer? Ik ben eens rond gaan vragen en kreeg her en der positieve reacties. Dus toch maar overstag gegaan en besteld. En ik kan niet anders zeggen dat ik blij ben!

Voor van alles te gebruiken

De Airfryer is voor van alles te gebruiken – van vis en frietjes tot taart. We hebben zelf intussen al bittergarnituur geprobeerd (niet zelf gemaakt trouwens) en dat was erg geslaagd. Ook ovenfrietjes deden het goed.

En verder heb ik nu een aantal keren verse aardappelpartjes gemaakt, die we erg lekker vonden smaken. Om een lang verhaal kort te maken: geen geknoei met vet, de smaak is goed en tot nu toe kwam alles er lekker knapperig uit.

Mocht dit veranderen, dan houd ik jullie zeker op de hoogte! Bekijk alvast het recept voor de verse aardappelpartjes gebakken in de Airfryer.

Philips Airfryer

Deel deze pagina:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.